SCHOOLVOETBAL 2020

Het is alweer bijna april en dat betekent dat het jaarlijkse schoolvoetbal weer op het programma staat. Een ware happening voor iedere deelnemer. Via deze weg willen wij uw school op de hoogte stellen van de wijze waarop het wordt georganiseerd.
Vorig jaar was een groot succes! Veel deelnemers, spannende wedstrijden en een grote bereidheid van vrijwilligers om te helpen. Na overleg tussen De Combibrug, de KNVB en het bestuur van vv Ter Leede hebben we besloten om er een extra ‘tak’ aan toe te voegen, namelijk het MINI EK voor groep 3 en 4.
In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

Data:
1 april Jongens Groep 7 en 8
8 april Meiden Groep 7 en 8
15 april Jongens of Mix Groep 5 en 6
15 april MINI EK Groep 3 en 4

Spelvormen:
Net zoals vorig schooljaar wordt gespeeld met de nieuwe spelvormen van de KNVB. Dat betekent dat onderstaande spelvormen worden gehanteerd:

Doelgroep: Spelvorm: Afmetingen: Speelduur:
Jongens/groep 7/8: 8 tegen 8   64 m x 42,5 m   2 x 10 min
Meiden/groep 7/8 8 tegen 8   64 m x 42,5 m   2 x 10 min
Jongens/mix/groep 5 en 6 6 tegen 6   42,5 m x 30 m   2 x 10 min
MINI EK 4 tegen 4    30 m x 20 m    1 x 10 min

MINI EK:
Zoals reeds aangegeven organiseert De Combibrug, in samenwerking met vv Ter Leede, het mini EK. Voor ieder kind die in groep 3 of 4 zit een waar spektakel. Wie wordt de winnaar van dit mini toernooi? Kom alvast in de sferen van het aankomende EK voetbal en doe mee! Ook voor dit evenement kan je via het contactpersoon van jou school hiervoor opgeven.

Inschrijven:
Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier op website van De Combibrug. Let op, uw inschrijving is definitief zodra deze is bevestigd via de mail. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 21 februari! Daarnaast is het ook mogelijk om via het contactpersoon vanuit school de teams op te geven. In vele situaties zijn dat de vakdocenten gym.

Kosten:
Per team vragen wij een deelnamebedrag van €10,-. Dit bedrag dient ook voor 21 februari te worden overgemaakt op: NL80RABO0357205286 t.n.v. Ter Leede jeugd o.v.v KNVB Jeugdvoetbal

Vragen?
Stel ze gerust: info@combibrug.nl.
Contactpersoon Combibrug: Rob Jonkman
Contactpersoon vv Ter Leede: Jolanda Remmelzwaal

Met sportieve groet,
Rob Jonkman/Jolanda Remmelzwaal