Beste ouders.

In verband met het Corona virus zijn per vandaag tot 6 april alle scholen gesloten. De overheid roept duidelijk op om sociale en fysieke contacten zoveel mogelijk te beperken en helaas hebben ook wij moeten besluiten ook de lessen Rots & Water via de Combibrug stop te zetten. Momenteel zijn wij in overleg om te kijken naar de mogelijkheden wanneer de laatste twee lessen kunnen plaatsvinden. Wij streven er naar om deze nog dit schooljaar in te plannen. Mocht dit niet lukken dan is uitwijken naar het begin van volgend schooljaar ook nog een mogelijkheid.

Zodra er meer duidelijk is nemen wij weer contact op. Mochten er nog vragen zijn, mail gerust.
Verder willen wij iedereen sterkte wensen en zorg goed voor elkaar.

 

Wel willen maar niet durven? Eerst doen dan pas denken? Bang om fouten te maken? Een steuntje in de rug als je heel verlegen bent of juist leren wanneer je moet stoppen? Leren door zelf te doen, dus actief?

Stichting De Combibrug heeft in samenwerking met Samen leren door doen een verkorte weerbaarheidstraining opgezet waarbij kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 kennis kunnen maken met Rots & Water. Tijdens deze training staan de thema’s gevoelens, (zelf-) vertrouwen, zelfbeheersing en samenwerken centraal. De kinderen gaan actief aan de slag¬† en werken spelenderwijs aan hun eigen doelen. Sport en spel loopt als een rode lijn door de training heen en wordt afgewisseld met groepsgesprekken. Deze lessen reeks bestaat uit 4 lessen van 60 minuten. De laatste les zijn ook de ouders van harte welkom.

Locatie: Het Trefpunt in Warmond
Tijd: 13.30-14.30 uur (mogelijk een tweede groep van 15.00-16.00 uur bij teveel aanmeldingen)
Kosten: 20 euro p.p. (contant betalen bij aanvang van de eerste les)
Data:  woensdag 4 maart, 11 maart, 18 maart en 25 maart 2020